Jajka faszerowane serem bardzo szybko znikają ze stołu:).
6 jajek
100g tartego parmezanu lun grana padano
1 łyżka siekanej natki pietruszki
1 łyżka majonezu
sól, pieprz
100g tartego parmezanu lun grana padano
1 łyżka siekanej natki pietruszki
1 łyżka majonezu
sól, pieprz
1. Jajka gotujemy na twardo. Obieramy, przekrawamy wzdłuż na pół.
2. Z jajek wyjmujemy żółtka, rozgniatamy je, mieszamy z serem, natką, majonezem, solą i pieprzem. Tak powstałą masą faszerujemy białka.
przekąski, śniadania, jajka faszerowane, imprezowa przekąska, przekąska na imprezę, przystawka, jajka, jajko, boczek, bekon
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Każde odwiedziny i każda opinia bardzo mnie cieszą. :)
Zachęcam do napisania do myślisz o moim przepisie.