sierpnia 08, 2021

Pasta jajeczna z papryką i serem cheddar

Staram się urozmaicać pastę jajeczną tak by za każdym razem była inna. Dzisiejsza propozycja to pasta jajeczna z papryką i serem cheddar. 



8 jajek 
1 czerwona papryka
3 łyżki posiekanego szczypiorku 
100g startego sera cheddar
3 łyżki majonezu
sól, pieprz 

1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy, ścieramy na dużych oczkach tarki. Paprykę siekamy. 
2. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą. Podajemy z pieczywem.
 


jajka, pasta jajeczna, jajko, cheddar, pasta do chleba, pieczywo, fit, zdrowa, przekąska

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Każde odwiedziny i każda opinia bardzo mnie cieszą. :)
Zachęcam do napisania do myślisz o moim przepisie.

top social

TOP