tag:blogger.com,1999:blog-300121337925551416.post8206344469343669602..comments2024-02-21T09:34:08.856+01:00Comments on Szefowa w swojej kuchni. ;-): Zapiekanka gołąbkowaSzefowa Kuchnihttp://www.blogger.com/profile/17776091511560449325noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-300121337925551416.post-21396624133192673172016-07-13T17:57:28.471+02:002016-07-13T17:57:28.471+02:00Pomysł idealny:)ja dostosowałam ilość dla moich gł...Pomysł idealny:)ja dostosowałam ilość dla moich głodomorków i też zrobiłam ją na obiad-pycha,będę powtarzać:)Aguś kulinarniehttps://www.blogger.com/profile/11942445545947689133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-300121337925551416.post-79605557479164921512016-07-05T13:31:56.883+02:002016-07-05T13:31:56.883+02:00Zrobiłam - rewelacja :DZrobiłam - rewelacja :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-300121337925551416.post-83057036238264577022016-06-21T21:11:14.899+02:002016-06-21T21:11:14.899+02:00Super pomysł na przyspieszenie obiadu:) Dziękuję z...Super pomysł na przyspieszenie obiadu:) Dziękuję z wpis!:)Szefowa Kuchnihttps://www.blogger.com/profile/17776091511560449325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-300121337925551416.post-91659291531694002952016-06-21T17:24:35.873+02:002016-06-21T17:24:35.873+02:00Jest pyszna, jednak ja zrobiłam wszystko prościej,...Jest pyszna, jednak ja zrobiłam wszystko prościej, surowa kapusta i surowe mięso.... pycha, polecamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-300121337925551416.post-16451300474594169762016-06-15T20:26:13.089+02:002016-06-15T20:26:13.089+02:00Nie znoszę gotowania, więc ułatwiam sobie wszystko...Nie znoszę gotowania, więc ułatwiam sobie wszystko jak tylko mogę. Już od 2 lat robię w tym stylu "gołąbki bez zawijania". Różnica polega tylko na tym, że farsz przygotowuję jak do gołąbków tradycyjnych, czyli mięso surowe, ryż gotowany, cebula podsmażona, przyprawy wg uznania. Ja dodaję paprykę czerwoną, pokrojoną w kosteczkę też. Do tego dodaję proporcjonalnie kapustę, wolę dodać więcej niż mniej, bo jest bardziej gołąbkowy smak. To wszystko mieszam, przekładam do naczynia żaroodpornego i wkładam do piekarnika. Niestety, zapieka się dość długo, ale gołąbki też nie duszą się krótko. Zamiast koncentratu, robię sos pomidorowy do polania, ale z koncentratem pomysł mi się też podoba.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-300121337925551416.post-10810158248975724142016-06-13T16:22:12.326+02:002016-06-13T16:22:12.326+02:00Bardzo ciekawy pomysł, super zapiekanka. Bardzo ciekawy pomysł, super zapiekanka. kociolek-pysznoscihttp://kociolek-pysznosci.blog.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-300121337925551416.post-44944537920376117842016-06-13T12:28:11.253+02:002016-06-13T12:28:11.253+02:00Bardzo ciekawy pomysł. Gdy będę miał trochę więcej...Bardzo ciekawy pomysł. Gdy będę miał trochę więcej wolnego, z przyjemnością przyrządzę platformy schodowehttp://swiat-bez-barier.blogspot.com/search/label/platformy%20schodowenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-300121337925551416.post-85912408920598371472016-06-13T10:30:50.569+02:002016-06-13T10:30:50.569+02:00Strasznie długo się piecze - ale robię podobną zap...Strasznie długo się piecze - ale robię podobną zapiekankę i jest naprawdę pyszna. Warto zrobić na obiad w weekend, kiedy można coś podjeść, bo tak od razu po powrocie z pracy to jednak pewnie bym do obiadu nie wytrzymała ;)Szybka Pizzahttp://www.szybkapizza.pl/noreply@blogger.com