tag:blogger.com,1999:blog-300121337925551416.post1133026026837541663..comments2024-02-21T09:34:08.856+01:00Comments on Szefowa w swojej kuchni. ;-): Ciasto drożdżowe z jabłkami i kruszonką - wysokie, puszysteSzefowa Kuchnihttp://www.blogger.com/profile/17776091511560449325noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-300121337925551416.post-41590527160987737592017-02-26T07:14:02.620+01:002017-02-26T07:14:02.620+01:00W google łatwo znajdziesz przeliczniki suche/śwież...W google łatwo znajdziesz przeliczniki suche/świeże:) Ze świeżych dodatkowo robimy zaczyn.<br />Polecam suche - jak widać na zdjęciu ciasto urosło wysokie i naprawdę smaczne:)<br />Pozdrawiam! Szefowa Kuchnihttps://www.blogger.com/profile/17776091511560449325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-300121337925551416.post-29612079005458480802017-02-01T09:48:47.369+01:002017-02-01T09:48:47.369+01:00Przepis zachęcający. Masz wersję na drożdże tradyc...Przepis zachęcający. Masz wersję na drożdże tradycyjne? Tym suchym jakoś nie ufam... <br />Masz fajne przepisy... Może to ciasto na pizze zmodyfikować? Ciekawe czy by wyszło...?Anonymousnoreply@blogger.com